Link-uri utile si parteneri:


www.dgaspc-sectorul1.ro Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 1

www.bucuresti.anofm.ro Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti

http://www.mamica.roeste o resursă online care se adresează viitoarelor mămici și părinților de orice vârstă, bunicilor sau cadrelor didactice, tuturor celor interesați de informații actuale despre creșterea și dezvoltarea copiilor, despre bunăstarea familiei și petrecerea timpului liber.

www.actionamresponsabil.ro Proiectul “Acţionăm responsabil! – Reţeaua socială RSC” urmăreşte să dezvolte o reţea naţională de multiplicatori de informaţie şi diseminatori de experienţă pentru a promova conceptul de responsabilitate socială corporatistă (RSC), susţinând totodată iniţiativele din domeniu.

artabilitate.wordpress.com Acest blog a fost creat de Asociatia ALTERNATIVA 2003  in vederea promovarii abilitatilor persoanelor cu dizabilitati si a potentialului lor creativ, la fel ca si targul cu acelasi nume ArtAbilitate aflat deja la a-II-a editie. Cei interesati sa participe la acest targ ne pot scrie un email la: alternativa2003romania@yahoo.com si trimite, eventual, cateva imagini cu obiectele realizate de persoane cu dizabilitati pentru inscrierea la urmatoarea editie.