Ghid informativ despre deficitele de integrare neurosenzoriala


 Asociatia Alternativa 2003 desfasoara in perioada august 2013 – iulie 2015 proiectul “Sansa mea pentru o viata activa” finantat printr-un grant din parte Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana Extinsa. Obiectivul general al acestui proiect il constituie cresterea gradului de incluziune sociala si a calitatii vietii tinerilor cu dizabilitati prin facilitarea accesului lor la servicii sociale inovative, exersarea abilitatilor de viata si munca, stimularea senzoriala si social-comportamentala, combaterea marginalizarii, implicarea parintilor si asigurarii sustenabilitatii interventiilor de incluzine sociala.
In acest context, am editat “Ghidul informativ despre deficitele de integrare neurosenzoriala si tulburarile de comportament” creat pentru a facilita munca specialistilor cu persoanele cu dizabilitati si probleme de integrare senzoriala, reusind astfel sa-i inteleaga si sa relationeze mai bine cu acestia.
Ghidul se distribuie GRATUIT si il puteti ridica din str. Nazarcea nr. 24 – 28, etaj 2, cam.11, sector 1, Bucuresti, tel. 0735533605 persoana de legatura Mihaela Neagu
Coperta exterioara ghid integrare senzoriala