Finalizare curs florar decorator!


Comunicat de presa

Finalizarea cursului de calificare Florar decorator si pregatirea pentru o viata independenta a tinerilor cu dizabilitati

Asociatia ALTERNATIVA 2003 desfasoara in perioada 1 ianuarie 2016 – 31 decembrie 2017 proiectul: „Invat sa traiesc independent” finantat de Fundatia United Way Romania.

Proiectul are ca scop imbunătătirea gamei de servicii acordate unui numar de 50 de tineri cu dizabilitati intelectuale si asociate din Bucuresti, antrenarea lor in muncă si activitati specializate in vederea crestererii calitatii vietii acestora, imbunatătirea relatiei cu parintii, integrarea si incluziunea lor in contextul familial si social.

In cadrul proiectului 12 tineri au participat in perioada mai – august 2017 la cursul de calificare in meseria de Florar decorator sustinut de CRFPS PRO VOCATIE. Multumim Fundatiei United Way Romania pentru ca face posibila realizarea acestui curs asigurând finantarea. Multumim Manuela Oancea – formator si Georgeta Jurcan – presedinte CRFPS PRO VOCATIE pentru implicarea in proiectul nostru.

Fundatia United Way Romania sustine programe si initiative sociale care imbunatatesc vietile copiilor, adultilor si varstnicilor aflati in dificultate. Activitatea Fundatiei se concentreaza pe cele trei directii care pun bazele unei comunitati prospere: acces la o educatie de calitate, servicii bune de sanatate si un venit suficient pentru a intretine o familie. United Way Romania actioneaza ca un organizator comunitar, mobilizand o retea extinsa de parteneri din comunitate – ONG-uri, companii, institutii publice, lideri din societatea civila, donatori si voluntari – sa isi coordoneze eforturile pentru a produce un impact colectiv.

Asociatia ALTERNATIVA 2003 este o organizatie neguvernamentala care apara si promoveaza drepturile persoanelor cu dizabilitati, vizand cresterea calitatii vietii acestora si apropierea lor de normalitate, oferindu-le zilnic servicii directe iar familiilor lor sprijin psihologic, social si material.

Persoana de contact: Mihaela Neagu, mobil: 0735533605

Email: alternativa2003romania@yahoo.co